Mirësevini në portalin e Farmline

Farmline

Farmline

FarmLine Shpk e themeluar në vitin 2013 merret ekskluzivisht me regjistrimin, marketingun dhe shitjen e produkteve farmaceutike në tregun e Kosovës. Për momentin është përfaqësues ekskluziv i fabrikave farmaceutike Atabay Kimya San. ve Tic. A.S dhe Berko Ilaç ve Kimya San. A.S nga Turqia.

Misioni

Misioni

Ofrojmë shërbime me kualitet të lartë me stafin e punësuar profesional, duke plasuar dhe prezentuar produkte të nevojshme për trajtimin sa më të lehtë dhe efikas të pacientit. Për këtë ne përzgjedhim prodhues farmaceutik të cilët i përmbushin standardet GMP dhe GLP sipas OBSH.

Visioni

Visioni

Vazhdimësia dhe vullneti i punës sonë do të bëjë kompaninë tonë të qëndrueshme dhe me tendencë që të zgjerohemi në shtetet regjionale dhe të jemi ndër kompanitë që ofrojnë shërbimet më të mira.

Produktet tona

Produktet tona nga Atabay dhe Berko Ilac