Produktet

ZINCO-C 100 ml SHURUP

PAKETIMI: 100 ml shurup

PËRMBAJTJA: Zink 5 mg / 5 ml

Vitaminë  C 30 mg / 5 ml

 

PËRDORIMI: Zinku si mineral i cili hyn në përbërje të më se 300 enzimeve në organizëm ka role të shumta. Është përforcues i imunitetit, shton oreksin dhe përmirëson shijen si dhe luan rol të rëndësishëm në rregullimin e sistemit imunitar gastrointestinal dhe respirator. Njëherit, luan rol të rëndësishëm në shëndetin e lëkurës, flokëve dhe thonjëve.

DOZIMI: Doza mbështetëse e ZINCO-C shurupit te fëmijët 0-1 vjet është ½ luge në ditë. Tek fëmijët mbi 1 vjet rekomandohet përdorimi i 1 luge në ditë.