Produktet

KURKUM 100 ml SHURUP

PAKETIMI: 100 ml shurup

PËRMBAJTJA: Ekstrakt i shafranit të Indisë (Turmerikut, Curcuma longa) 10 mg / 5ml

PËRDORIMI: Me veçoritë e tij antioksiduese, antiinflamatore, antibakteriale dhe antivirale përdoret si përforcues i imunitetit tek fëmijët që kanë recidiva të shpeshta të infeksioneve të traktit respirator. Njëherit, Kurkum ndihmon në qetësimin e kollitjes dhe dhembjes së fytit tek gjendjet e ftohjes dhe gripit.

DOZIMI: Rekomandohet përdorimi i 1 luge në ditë.