Produktet

CUCA 20% SHURUP

PAKETIMI: 100 ml shurup

PËRMBAJTJA: Ekstrakt ujor i fikut (Ficus carica) 1000 mg / 5 ml

PËRDORIMI: Përdoret për trajtimin e konstipacionit dhe për rregullimin e motilitetit të zorrëve.

DOZIMI: Tek fëmijët e vegjël mbi 1 vjet rekomandohet përdorimi i 2.5 ml një herë në ditë. Tek të rriturit rekomandohet përdorimi i 5 ml një herë në ditë.